Endnu et år går på hæld, og selvom COVID-19 ikke har sluppet sit tag i samfundet, har vi meget at glæde os over i 1927 Estate. Vi har ’løbet hurtigt’ hele året, og det har været en fornøjelse at se samarbejdspartnere, investorer og ikke mindst alle 1927´ere få det hele til at gå op i en højere enhed.

Det skal der lyde en stor tak for!

Hvor vi i 2020 satte fart på digitaliseringen af virksomheden og optimeringen af de interne processer, har 2021 på alle måder stået i bæredygtighedens navn.

Bæredygtigt byggeri til fremtidige generationer

For godt 2 år siden besluttede vi os for at DGNB-bæredygtighedscertificere alle projekter, og i løbet af det sidste år har vi hævet barren yderligere i vores bestræbelser på at levere ejendomme, der understøtter bæredygtighed, biodiversitet og fællesskab.

Det kommer til at stille store krav til os selv, men også vores samarbejdspartnere. Samtidig er vi på udkig efter dem, som kan hjælpe os med at tage de næste skridt.

Som et led i vores bæredygtighedsstrategi vil vi fremover arbejde aktivt med de klima- og miljømål, der er defineret i EU-taksonomien. Vi vil desuden anvende kravene fra den frivillige bæredygtighedsklasse som rettesnor for vores aktiviteter. Eksempelvis vil kommende projekter gennemgå en livscyklusanalyse, der gør det muligt for os at reducere projekternes indlejrede CO2 samt efterfølgende CO2-udledning fra driften.

Med færdiggørelsen af et Micro Living projekt i Aarhus tidligere på året, viste vi netop evnen til at levere på visionen om bæredygtige ejendomme med lavere CO2-aftryk. 119 boliger på bare 20 m2, optimeret ned til sidste detalje, blev udlejet på kun to måneder. Dette bekræfter, at vores ambition om at minimere ressourceforbruget og skubbe den grønne dagsorden helt frem i lyset, sagtens kan gå hånd i hånd med en god brugeroplevelse og en rentabel business case.

Nyt joint venture

I starten af 2022, påbegynder vi opførslen af knap 300 nye boliger i det joint venture, vi indgik med KPC i november. Vi er glade for og stolte over at knytte endnu tættere bånd til en god samarbejdspartner, hvor vi i fællesskab skal opføre boliger i Østjylland og Storkøbenhavn til Kinnerton Bæredygtige Boligfond.

Oprustning af organisationen

Med mange spændende projekter i pipelinen og øget fokus på bæredygtighed har vi i 2021 desuden oprustet organisationen. Vi er blevet forstærket med en juridisk og en teknisk afdeling, så vi bliver endnu skarpere på byggestyring, kvalitetssikring og ikke mindst på vores evne til at inkorporere bæredygtighed i vores projekter – til glæde for nuværende beboere og fremtidige generationer.

I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Søren Hampen Kristensen

Adm. direktør

1927 Estate

Aktuelle jobs

Bæredygtighedsansvarlig

Entreprisechef

Byggeleder

Projektleder

Vi er lige nu også på udkig efter nye ejendomsudviklere til vores organisation. Vi hører gerne om dine kompetencer og hvorfor de kan gøre god gavn på vores team. Send uopfordret ansøgning til karriere@1927.dk.