Historie

Vores navn har sin oprindelse i den første ejendom, der blev føjet til porteføljen af tømrermester Hans Øvlisen i 1927. Med købet af en halvpart i Søndergade 66-68, Aarhus, skabte Hans Øvlisen generationers tilknytning til ejendomsbranchen samt grundlaget for vores navn – 1927 Estate.

Siden satte sønnen Viggo Øvlisen sit store præg på udviklingen af Aarhus ved blandt andet at deltage i opbygningen af Aarhus Statsgymnasium, Hotel Marselis og Aarhus Vinterbane.

I dag er fjerde generation godt integreret og virksomheden drives i samarbejde med nye kræfter, der trådte ind i ejerkredsen og ledelsen i 2019.

Formål

Hos 1927 Estate ønsker vi at skabe værdi via gennemtænkte areal- og ejendomsudviklingsprojekter.

Med udgangspunkt i den endelige brugeroplevelse og med øje for bæredygtige tiltag er målet at skabe og drifte fremtidssikrede ejendomme, som både mennesker, natur og miljø trives med – fra ide til succesfuld levering.

Ved at udfordre vanetænkning og begrænsninger ser og finder vi potentialet i både den tomme grund og den eksisterende ejendom.

Via vores mangeårige erfaring fra alle faser af et udviklingsprojekt, samt nytænkende tilgang til areal- og ejendomsudvikling, sikrer vi attraktive løsninger for brugere og investorer.

Vi tror på

Mod: Vi har modet til at tænke nyt og forfølge den gode ide.

Integritet: Vi tilstræber at være os selv, gøre det rigtige og arbejde professionelt.

Respekt: Vi samarbejder med kompetente og indsigtsfulde mennesker og har stor respekt for deres tanker og tid.

Bæredygtige tiltag: Vi tror på, at vi skal inspirere og rådgive kunder, partnere, myndigheder og brugere til at lykkedes med at få bæredygtige tiltag ind som en naturlig del af enhver bygning og medvirke til at kontinuerligt øge ambitionen for ejendomsbranchens bidrag til den grønne omstilling.

Det lange samarbejde: Vi tror på, at gensidige, attraktive samarbejder bare bliver bedre og bedre over tid.

Sjov og gas: Vi tror på at have det sjovt på arbejdspladsen, alt imens vi giver den gas.

Det arbejder vi på

Hos 1927 Estate er ambitionen at levere den gode brugeroplevelse. Derfor har vi stor fokus på at spotte markedstrends og implementere dem i vores projekter.

Vores kompetente organisation arbejder hver dag benhårdt på at indfri vores ambitioner. Både via gennemtestede systemer og modeller såvel som via innovative og nyskabende teknologier. Kun på den måde sikrer vi, at 1927 Estate er på forkant med udviklingen og i stand til at levere de løsninger brugerne efterspørger.

Aktuelle jobs

Vi har pt. ingen ledige stillinger

“Vi respekterer tanker og tid hos de mennesker, vi omgiver os med”